Dumma tänder

O i morgon är det valborgsmässoafton, händer det något speciellt då eller? Supa, knulla, slåss?

Själv så ska jag jobba tills kl 20, sen drar jag till syrran och träffar folket där. Jag tvekar på att jag kommer att få mycket sömn, med tanke på att jag börjar 7 dagen efter. Ja på morgonen då alltså!

Meeen det ska väl gå bra, hihihi!

Men med tanke på med att knappt hinna/kunna sova, så tänkte jag påpeka att jag har haft svårt med det där dom senaste nätterna. Och det PGA smärta i tänderna! Nej jag har inga hål, för jag är rentlig och noggrann. Nej men jag håller på att få visdomständer där nere, & det får hela mig att må dåligt. Känner mig febrig och jävlig emellan åt, men det är dock ingen sjukdom. Utan endast tänder på utgång!


Btw, nu är det sommar nu är det sol. Och snart är det koskit i hagen!
nu gäller de bara att vara ute i solen i sommarkläder så kanske man kan få lite färg snart :D


Peace/ Mollan

AWESOME!




/ Josse

hihihi

Idag mina kära vänner så har jag varit på praktiken, gick bra som vanligt! :) Stormtrivs verkligen!
 I morgon är jag ledig, och då ska jag faktiskt träffa Timmy innan jag ska till muhu. Inget riktigt bestämt vad vi ska göra, men något lär vi la hitta på tror ja :)

Hm, vad kan man mer säga?

Jo asså jag har en "burk&flask-samling" och än så länge har jag 18 flaskor och burkar, och 4 hårsspraysgrejer ;) vet inte riktigt vad jag ska med det till, men det kanske kan vara festligt någon gång! Dom flesta är nog energidrickor, men även lite sprit/alkoholgrejer. Ja men det finns väl inte så många andra drickor, än läsk och alkohol på flaskor?

Men jag såg faktiskt på en sida på internet om någon som samlade på energidrickor från hela världen. Det vill jag också göra. Att liksom åka runt till alla länder bara för att hitta speciella och väldigt ovanliga energidrickor!


ojdå

Råkade försova mej idag, inte bra. Oftast när ja sover länge så vaknar jag av att ja har ont i ryggen och inte kan ligga bekvämt, men idag så vaknade ja lite då och då men ja låg aldrig obekvämt. Därför sov jagfram till halv tre :S

Det skulle bli 18 grader idag och jag såg verkligen fram emot det! Även fast de var varm ute så blåste det och va skuggigt. Inte direkt den bilden jag hade fått dagen innnan, så ja kunde inte sola.
Istället så har jag gjort massa inlämningar, har skickat in tre stycken idag.

I morgon är det Sjöhaga som gäller, alltid lika kul.
Onsdag är det prov, jag hoppas att det kommer gå bra!
På fredag är det mamma som gäller, vi ska fira henne i helgen så ja måste nog åka och köpa hennes present någon dag!



/ Josse


trött?, nej helt utmattad

Nä alltså jag känner att det verkligen tar på krafterna, eller jag vet inte riktigt vad det är som tar bort dom, men något är det! Klockan är åtta och jag skulle kunna somna precis när som helst!

Så då är det väl inte mycket annat som man kan göra åt saken än att faktiskt gå och lägga sig. Och när jag har gjort mig klar för sängen, då kommer jag säkert inte ens vara trött längre. SÄKERT INTE!

Men jag får ta och hoppas på det bästa, men annars så gör det faktiskt inte så fasligt mycket för jag ska ändå inte åka förns kl 12 hemifrån i morgon :)

/ Mollan

failure

Igår gick jag upp kl fem, och sedan dess var jag igång. Fullt ös, medvetslös! Eller kanske inte riktigt, men ja :D
När jag kom hem i alla fall så blev det fullt ös. Då var jag "tvåbarnsmamma" i några timmar. Det tog verkligen på mina sista krafter, så så fort alla hade kommit hem och jag hade överlastat barnen till mina andra nära och kära så la jag mig i soffan, och 30 sekunder senare så sov jag, jag skojar inte. Jag hann inte ens stänga ögonen frivilligt.

Sen vaknade jag första gången vid sex i morse, pga skrikiga barn. Sen så somnade jag om och vaknade ett antal gånger innan jag beslöt mig för att stiga upp, det var då runt 8 tiden.

Visst jag hinner med o göra massa saker på dagen, men va fan, kan inte jag få sova till elva någon gång?

/ Mollan

Ingen fantasi

Fan vilket underbart väder det är, snart är det sommar, PÅ RIKTIGT! Och här sitter jag inomhus och chillar. Eller fixar med bilder gör jag faktiskt. Har varit ute nyligen, men nu orkar jag inte vara ute, för jag orkar faktiskt inte att vara social. Därför är skogen bra, för då slipper man känna att man måste prata med människor, för där är man alldeles själv! Jo visst man kan nog stöta en eller annan hundägare där, men det är i alla fall inget långvarit!

Förut när jag va och härjade satan på gymet, då ville jag ha synliga muskler men nu så känner jag inte så. Varför skulle man vilja ha det? Det är ju inte så att jag skulle tävla eller något! Men i alla fall, nu har jag kommit på vad jag faktiskt vill träna, eller asså träna upp. Det innefattar självklart muskler det med. Men det är spänsten!


/ Mollan

äntligen







/ Josse

?

Idag har jag bokat in alla mina prov i några veckor framåt, har 8 prov på 5 veckor! GAH
Men det är bara för att jag är så efterbliven och inte har klarat eller gjort proven innan, hehe (a) Det går nog bra ska ni se.

Tydligen så tycker vissa att pengar är en väldigt viktig sak och allt ska vara exakt, varenda litet öre! Pengar förstör allt...

Ska jag tvingas välja sida? Nu har vi person X och Y.

Person X hatar person Y och person Y bryr sej inte om person X längre... varje gång jag pratar om Y så blir X jävligt förbannad och slänger ur sej extremt dumma kommentarer som man faktiskt blir sårad av, varje gång jag ska till Y så tycker X att ja är är dum som låter mej manipuleras. Men vadå jag vill till Y, Y är snäll mot mej och vi har kul tillsammans.

Jag kan inte välja mellan dom två men varje gång, varje gång! Som jag ens nämner Y för X så blir allt negativt, bara dåliga saker. "Y gjorde det mot mej och du är bara korkad som inte ser det", men jag vet precis vad Y har gjort och vad X har gjort. Men till skillnad från andra så kan jag släppa vissa saker och gå vidare i livet, annars kommer man att sluta som en pissig kärring utan vänner. Även fast jag inte alltid förlåter så tar jag inte upp ämnet varje jävla gång så att ett bråk börjar, för det är så jävla onödigt. Utan jag håller det för mej själv eftersom det finns ingen mening att bråka över något som redan har hänt.

Jag kan inte välja... X är inte välkommen någonstans vilket gör mej ledsen, hon är en del av mej och när jag åker till något ställe som hon inte är bjuden till så lämnar jag en del av mej hemma. Ska det vara så?
Ibland hatar jag hur X beter sej och slänger ut kommentarer men så är det.
Jag och Y har också en dålig historia men likadant där... Allt har förändrats...

Det kanske inte är någon som ser det... men jag hamnar i en omöjlig situation. I mitten, helt klämd.



/Josse

idioter

Folk kan verkligen ingenting om trafiken. Dom kör rakt ut, utan att kolla trots att dom har väjningsplikt, dom tvärnitar framför övergångsställ för att dom inte har kollat om det är någon som vill över. Dom gasar, bromsar, gasar bromsar, tvärnit, krock. Ja herregud, jag säger då de.

Som när jag åkte på 'huvudleden' och så kom det, inte en korsning direkt utan mer som att svänga in till en annan liten väg. Då kör jag efter en annan och antar jag också får köra förbi eftersom vi har företräde + att den andra faktsikt fick köra för bi. Men icke. Eller jo tillslut fick jag ju åka före. Men liraren gasar satan för att han tror att han hinner emellan, men sen insåg han att han inte skulle de, så ännu en tvärnit.

Nej jag vet att bilden inte har något att göra med inlägget, men ändå!

/ Mollan

Upplevelse

Idag åkte jag från mamma direkt till skolan :) ganska jobbgt...
Va helt slut hela dagen, även fast vissa saker var intressanta så kunde jag knappt hålla ögonen öppana, Patricia däremot gav inte direkt något försök utan somnade pladask på bänken... har märkt att hon snarkar, inte det bästa beteende man kan ha kanske.

Idag fick vi se när ett vaktel (som en liten höna) -ägg kläckas :) de va skit gulligt och en helt otrolig upplevelse.  
Vi har även hönsägg som snart ska kläckas, alla ägg ligger i en värme apparat. När vi stod med läraren och pratade om de så sa hon att vakteläggen förmodligen inte kommer att kläckas eftersom de borde dom ha gjort för några dagar sen isf. Men efter ca en minut efter vi gått därifrån så kläcks ett av äggen! Vi stod där tills hela fågeln var ute :)

Träffade Molls idag! Härligt härligt





Peace/ Josse

Sk8

Åh, idag va det kul. Vi for i rampen med både brädan och cykeln! Nå lyckades jag bränna armbågen mot underlaget, men va gör de om 100 år då? Nej ingenting, men kanske om en månad, för då får man ett hett ärr alldeles lagom till sommaren. Men å andra sidan så gör ju inte de något de heller, för det är inte första sommaren som man har så precis!

Nej men jag är allt lite för feg, det måste jag faktiskt erkänna. Men övning ger färdighet, så nu ska jag bara träna satan. Eller ja, efter tillgång. Eller tid. Eller vad man nu känner för att kalla det.


jag har inget att skriva om

Idag köpte min mor mig ett stativ och en fjärrkontroll till kameran. Tack så mycket!
 
Ikväll blir det till att ut o fota, det ser jag fram emot. Men fram tills mörket och stjärnorna kommer så ska jag och syrran kolla på film.

Ja som sagt så har jag ju inte så mycket att säga men, ja. Får ta o skriva i morgon om ja har kommit på något festligt :P


Blommor blommor och massor med blommor!

Idag åkte jag till mamma vid tolv tiden för att hämta viktor på dagis kl tre.
Jag sitter och väntar på att Tine ska komma hem för hon slutade kl två, halv tre började ja undra vart hon va någonstans. När klockan va tjugo i tre så går jag in i köket till diskhon och kollar ut genom fönstret... gissa vem som sitter där och luffar? Jo, Tine! Hon trodde förstås att jag inte var hemma än, sötnos.

Hur som helst så gick vi och hämtade Viktor... fast det blev ju inte riktigt klockan tre utan snarare halv fyra hehe. Vi tog massa massa bilder under tiden vi gick, blommorna börjar komma fram nu! Så himla härligt.

Nu när sommaren kommer och snön har smält så kommer allt skräp som har legat gömt under snön fram, inte så vackert. Påväg till tunnelbanan idag såg ja två koltrastar som pickade på en plastbit. Det finns ju faktiskt papperskorgar av en anledning, att man ska slänga saker i dom.



Tine har lite kul med en träbit :P


Peace/ Josse

Nu, nu, nu

Jag känner som Josse, jag vill också utomlands. Inte för att supa & slåss som dom flesta åker iväg för. Jag vill upptäcka, fotografera, upptäckta lite mer, fota ännu mer. Och förstås sola, bada och bara relaxa!

Jag har ju varit inne på att resa jordenrunt efter gymnasiet ett bra tag nu. Jag funderar fortfarande på det. Men de gäller det ju verkligen att få sig ett kvälls/helgs-jobb snart, så att man kan spara lite pengar. För jag menar, studiebidraget kan man ju inte direkt spara av, då kan man ju inte leva för tillfället. Eller?

Om jag tänker efter så behöver jag egentligen inte ha pengar, eller jo visst, några kronor ibland om man vill köpa något plagg, eller kanske fika med en vän. Men oftast så köper man ju bara massa onödigt skit för dom.

Men va fan, så mycket får man ju inte i studiebidraget så det är väl bara go nuts!

Peace/ Mollan

äta, sova, slappa

På måndag börjar praktiken, ska dit kl 1 för att få mitt schema för dom kommande 5 veckorna. Och så var jag tydligen ledig på tisdagen. Så mycket vet jag!

Och i morgon är jag ledig, och idag gick jag bara fram till tolv. Och förra veckan så hade vi ju lov.

Ja alltså det jag försöker få fram är att det är väldigt väldigt slappt just nu. Men det är även väldigt väldigt skönt!

I morgon så ska jag med mamma till veterineren vid tio, eller elva eller när det nu var. För det är nämligen så att några av valparna hade sporrar, och det ska den här rasen inte ha!

Ja jag har väl egentligen inte så mycket att säga, men jag försöker i alla fall. hähä.


Peace/ Mollan

hihi

Nu har det varit fullt hus här. Efter några dagars väntan på att valparna skulle komma, så pustar vi nu ut. För i natt kom dom som kräken. Det blev 9 st. Eller tio egentligen, men en stackare var redan död när den kom :(

I går natt så väckte mamma mig halv fyra för att vi trodde att dom var på väg, men dom kom inte. Sen i natt så blev ja väckt halv 3, och då var det inget falskt alarm i alla fall.

Sen är även min syster, hennes kille och deras barn hos oss, så att vi kan få hjälp me hundarna eftersom mamma jobbar och jag har skola osv.

Så jag har alltså huset fullt med små barn nu! Och roligt är det.

Och så fick pappa komma hem över natten idag :)!

Tyvärr har jag inte lagt in bilder på dom små ännu, men det kommer :)

Peace/ Mollan

Pisse Pisse Pisseeeeeen!!!!

Nu är min Pisse hemma igen :D



Peace/ Josse

Ingen speciell rubrik

Det har varit underart och jättevarmt väder alla dagar, vilket jag tycker är himla skönt. Men idag var de lite småkallt så jag kunde inte sola, men de är okej... men bara idag. Eftersom jag sitter hemma och pluggar den mesta delen av dagen, när jag inte sover förstås... så vill jag i alla fall sola också! Så jag har beställt varmt väder, till alla :D

Ikväll blir de Grey's anatomy, fett bra serie asså. Varje onsdag sitter jag framför tv:n och glor på det.
Försöker få tag i Patricia men hon är ju efterbliven och vet inte hur man kollar sms eller telefonsamtal, jag borde nog lära henne det nu. Hon är tillräckligt gammal för att kunna sånt.

Mys pys men nu orkar jag inte skriva något mer.




Peace/ Josse

Hemma bra men borta bäst!

Sitter och kollar på Desperat housewives, lite sorgligt. Områdets snickare har precis dött av en hjärtinfarkt, sista dagen innan han går i pension. Nu går alla igenom deras minnen med dom, man blir lite ledsen faktiskt.


Åkte till Farsta centrum och umgicks med Molls, alltid lika trevligt. När ja kom hem så är alla JÄTTE glada... not. Sura och dumma. Trevlig familj man har, eller jag skulle nog inte kalla det för familj... mer som en vuxen person som tror han vet allt om alla och sen ett äldre barn som tror att hon är bäst på allt och vet allt. Sen finns jag också, men ja vet ju inte riktigt hur dom tycker att jag är.


Vet inte riktigt vad som händer i morgon, men något måste de bli!

Min pisse är fortfarande hos farmor... saknar honom så!!! <3

Vill utomlands igen...

Peace/ Josse


Saknar dig

Jag kan väl inte annat än att bara hoppas och önska att allt kommer att gå bra.
Det är de enda jag tänker på hela tiden.

Kom hem nu, bli frisk nu!! <3

Peace/ Mollan

hoho

Underbart, vi fick praktikplatserna idag .. O jaajjemen jag fick hagagården! Super. Annars hade jag nog inte sett fram emot praktiken. Men det gör jag nu. För jag har ju varit där förut och jobbat. Gillar dom som jobbar, gillar dom som bor, gillar hela stället.
Då är det bara att hålla tummarna att det blir så bra. Vem vet, det kan ju ändras helt plötsligt och så blir allt jätte dåligt istället. Men det tror jag inte!

För övrigt så händer det inte mycket. Har huvudvärk och känner mig febrig, men ingen feber så långt ögat kan nå. Så tur det!

Nu ska jag dra och träffa min käre bloggvän josse, för att sedan dra vidare till musikenshus. Men jag känner mig inte taggad.


Peace/ Mollan

x)

Jag sitter och pluggar... usch! Men i alla fall så skja jag skriva om Perm (en del i jordens utveckling) och det går inte särsklit bra. Jag orkar bara inte.

Nu har jag äntligen lov!!! JIPPIE. Men jag kan inte hurra för mycket eftersom alla kompisar går i skolan -.-

Gud vad skönt det skulle vara att inte vara hemma, ja orkar inte sitta här och stirra på tv:n eller datan. Jag vill hitta på någonting, ut och gå eller bara ut någonstans och tare lungt... utomhus.
Kanske nån dag :)



/ Josse

jagharingetattskriva

Väntar på att valparna ska komma, väntar på att pappa ska komma hem, väntar på att praktiken ska börja, väntar på att terminen ska ta slut...

Vet inte om jag orkar med skola i morgon, vet inte om jag orkar att inte gå till skolan. Vet inte om jag kan stanna hemma, vet inte om jag borde gå.

Jag vet varken ut eller in. Vet inte om jag är glad, ledsen eller arg. Nej jag är nog likgiltig helt enkelt. Eller nej, jag tror faktiskt att jag är ledsen.


/ mollan

blä

Tjatjenafan!

Jag har verkligen ingenting att säga för tillfället ( som dom senaste dagarna, eller kanske till och med veckorna). Ni får ursäkta mig men jag känner mig helt jävla sänkt !


Jag vet att jag är fett med tjockt tråkig, men så får det bli!
/ mollan

Varmt och skönt

Ganska sent igår åkte jag till Cindy, de va väldigt länge sen! Men vi spelade kort och hade kul. Men jag fick panik eftersom ja glömt att ta mina tabletter, så pappa hämtade mej runt 10 så åkte jag hem.
Nu sitter jag här och väntar på att ja ska gå till bussen som ska föra mej till Cindy igen, så att jag kan ta upp hela hennes gräsmatta och sola. Men nu hinner jag inte skriva mera!
Ha det bra

 De va tider de...

Peace/ Josse


<3

Det blir snart bra igen! Det måste du bli!

Love U !

Peace/ Mollan

Oj oj oj

Nu har jag äntligen påsklov!
Men det blir inte så mycket lov för mej inte, för jag ska plugga -.- ja måste jobba ikapp 7 ämnen! Snacka om att jag har väldigt mycket att göra! Men det är mest inlämningsuppgifter, så det är inte så svårt i alla fall.
Jag och Patricia ska på pluggdejt.. lite fika på de så är allt ok!

Ligger i min säng och kollar på min extremt fula röda julstake som står och flinar åt mej.. dags att ta bort den kanske, hehe.
Den passar inte in i mitt lila/svarta tema... verkligen inte. Usch.


Det är svårare än man tror att skriva ett inlägg. Först ska man hitta på något att skriva om (vilket oftast blir vad man har gjort eller ska göra) och sen ska man skriva det på ett läsbart sätt... inte helt enkelt om ni frågar mej. Jaja, det blir som de blir. Saknar alla mina vänner som jag aldrig har tid att träffa :(



/ Josse

long time no see

Förlåt för att jag inte har skrivit, men helt enkelt. Jag har inte haft tid.  Har inte varit hemma sen i lördags morse, va i jordbro o ställde upp på lite bilder i söndags och sen måndag och tisdag har jag jobbat. *Håller tummarna att jag får sommarjobb nu*

 Åh herregud. I går kom jag hem typ 5. Så då duschade jag och fxade lite sånt där. Sen när jag la mig i soffan för att kolla på tv så däckade jag. Klockan var runt halv åtta. Sov till 3 i natt, vaknade av en kiss-nödig vovve. Lyckades somna om efter hon var insläppt. Vaknade halv elva i morse.

Och nu sitter jag här och är på dåligt humör, KONSTIGT! Nej verkligen inte.

Nej jag får fördjupa mig i allt senare. Nu måste jag göra mig klar, för jag ska cykla till farsta och passa systers barn. Och sedan ska jag faktiskt på MASSAGE!!! Mmm, underbart!


pissisanooo

Nu är jag hemma igen!
Ingenting speciellt händer just nu, vi ska till sjöhaga i morgon och bli filmade. Det är till någon skolfilm.

Asså vi har en blomma i den här lägenheten.. okej, fyra. Två är mina (döda) och Elin har en Aloe vera i sitt rum, men den kan väl inte dö?
Sen har vi ju då sen stora gröna i vardagsrummet som faktiskt har ett ruttet blad, inget bra tecken...

Kollar på dom nya avsnitten av Two and a half men, SJUKT BRA!!!

Det var allt jag hade att dela med mej idag. Ni får underhålla er själva...
... men ni får också njuta av den här bilden (tagen av molls) med min sjukt söta katt på!




Peace/ Josse


btw så har jag klippt mej :D inget hååååår kvar!

Bubbel bubbel och ännu mera bubbel

Jag vet att ni älskar min rubrik och säkert undrar vad den handlar om... Då har jag svaret!
Den betyder ingenting.


Nu sitter jag och kollar busstider eftersom vissa måste till skolan i morgon :@ Men men, nog klagat över de.
Om jag åker med en buss som går 06.35 från Vallentuna så åker jag bara en halvtimme tidigare än vanligt :D hyfsat bra tycker jag. Men där kommer mitt problem, jag har ingen aning om vart bussen stannar och hur jag går till tunnelbanan!

Det blir ett problem jag får ta tag i när jag går av bussen!



Peace/ Josse

GLAD PÅSK på er som har den nu...

Just nu befinner jag mej hos mamsen med mina två små syskon...
som jag har nämnt förut.
Händer inte så mycket när jag är här,  Tine har dans och fotboll hela helgen...
hur pallar hon?!
Sitter med fågeln Poppe på min hand, det är nog mer irriterande än vad ni tror. Fast han är ju så söt... typ.

okej, alla har påsklov vecka 15? Alla som jag känner har det i alla fall. Men inte min skola, neeeeeeeeeeeeeeej varför ska vi ha vecka 15 när alla har det? Vi tar vecka 16!!!
HUR TÄNKTE DOM NU???????????

Jag kommer sitta hemma hela påsklovet själv eftersom alla mina kompisar redan har haft påsklov. Är inte loven till för att man ska ha kul och vara med sina vänner? JO! Men det kan inte jag!!

Tänk om jag och min familj skulle till fjällen på påsklovet? De hade ju inte gått! Eftersom jag har en vecka senare!
Hur som helst så tycker jag att det är dåligt.

 

Peace/ Josse

wohoohho

Jag har lyckats gå ner ca 6 kg på lite drygt fem veckor, och det med hjälp av gym typ 3 ggr i veckan och sedan slutat med socker för det mesta. Jag är riktigt stolt faktiskt . Det var dom kilona som jag verkligen ville bli av med. Nu är det bara "riktigt" träning som gäller. Ja sådant som man bygger muskler med alltså.

De sägs att det tar ca 1 månad att se någon förbättring, och det stämmer. För en månad sen så tog jag knappt 90 kg i benpress. Då orkade jag kanske 3x3 haha . Men nu tar jag ca 115 kg. Och då kanske jag göra det i alla fall 12x4 .. En klar förbättring.

Min arm (vänster) har vuxit en cm på den månaden. Inte mycket men alltid något att hänga i julgranen.


Så nu tänkte jag bjuda på en "spännisbild"

Vänster arm -->
 

Peace/ Mollan

Spindel spindel på väggen där,

Vad är det med spindlar? Jag har fattat det som att för det mesta så ska det vara ute djur. Men inte hemma hos mig, nej då vill dom helst vara inne. Helst ligga och mysa i sängen. För att en spindel får inte mycket mys i sitt liv. Det närmsta den får komma oss människor är väl för det mesta att vara under våra skor eller liknanande.

Jag har en sån sjuk spindel-skräck. Det tycker jag faktiskt är väldigt pinsamt. För jag menar, dom lär ju inte direkt skada mig. Inte mer än psykiskt i alla fall.

Men för någon natt sen, när jag satte uppe och pluggade halva natte, och äntligen hade bestämt mig för att släcka ner för att försöka sova. Då var klockan runt två. Efter att ha varit på toaletten så såg jag en spindel på min ena dörr, ( jag har alltså två stycken efter varandra, en yttedörr och en annan.) På innedörren där satt den. Ful och äcklig!
Eftersom jag är så rädd så sprang jag bara förbi och tog ett stort steg upp i sängen. Och där blev jag sittandes den närmsta timmen.
Spindeln gjorde några förflyttningar. Först från dörren ner till golvet och sedan från den platsen upp på min väst som jag hade slängt lite slarvigt mitt på golvet. Självfallet så fick jag panik och började slänga saker om kring mig. Jag har väldigt svårt för att döda någonting. Kan knappt döda en mygga, då kan ni tänka er om jag ska försöka döda en spindel som först och främst är typ 3 gånger så stor som myggan, och för det andra så är jag för rädd för att gå i närheten.

Hur som helst. Jag slängde fjärrkontroller och diverse andra saker för att den skulle gå ner på golvet igen, vilket den gjorde efter ett tag. Då tog jag i allt vad jag kunde ( ja nästan i alla fall) och hivade iväg min vård & omsorgsbok. Jag såg inte riktigt om jag träffade och vågade heller inte gå för att kolla. Så då lyckades jag somna, trött och ovetandes.

Igår då när jag kom upp i mitt rum så var jag tvungen att plocka upp alla saker jag slängt omkring mig. Jag sköt bort boken med en lång pinne som åkte fram och tillbaks pga mina händer som var rå skakis.

Det är resultatet av mig som mördare. En halv spindel splaschad på boken, och andra halvan på golvet!

Peace/ Mollan

Orolig

Natten till 1 april släpptes ett virus som skulle sprida sej till datorer och ja... förstöra dom?

Därför har jag inte skrivigt på några dagar, man kan ju aldrig vara för försiktig. Ville inte riskera att få virus eftersom jag bara har ett nerladdat virusprogram.



Hur som helst så har jag haft stickningar i bröstet några dagar och igår kväll var det verkligen läskigt!

 Så jag åkte hem tidigare från skolan och ringde pappa, han beordrade mej att gå till läkaren. Mottagningen ligger 5 minuter ifrån oss så jag fick tid direkt.


Jag ringde Molly på vägen, för jag vet att hon har erfarenhet och kunskap om det. Hon lugnade ner mej för en stund. Tack.


När jag kom dit fick jag vänta i ca 5 minuter innan en sköterska visade vägen in till ett rum, jag var på väg att bryta ihop! Vem vill ha bröstsmärtor?  Men hon tog puls och gav mej en ny tid en timme efter, jag gick hem och städade köket i brist på saker att göra.


Jag träffade läkaren en timme efter och hon berättade för mej att det förmodligen var min mage som det var fel på. Jag gick till apoteket och hämtade mina tabletter (som jag ska ta i två veckor, en till två gånger dagligen) som kostade hela 12 kronor. Hehe.


Nu hoppas jag på det bästa.

foto av Molls

Peace/ Josse


happyface

Okej nu känns det bra.
  • Det är snart påsklov.
  • Snart sommarlov.
  • Inga mer läxor.
  • Ljusare tider
  • Längre hår
  • Lättare kläder
Ja helt enkelt en gladare Molly!

Idag hade vi två hemskrivnings-inlämningar. Ett matte prov och en engredovisning. Det var det sista för den här terminen. Eller nej visst jag ska lämna in en bokanalys om I taket lyser stjärnorna. Nemas problemas.

Sen vare bråttom bråttom hem till vovvsingarna som varit ensam hemma ganska länge. Körde en snabb städning av toalett, kök och mitt egna rum. Sedan var det bara en sak som saknades: en spring tur i skogen. Och då bar det av.

Nu känner jag mig färdig rastad. Nu kan jag bara slappna av!



Peace/ Mollan


Pluggmaraton

Idag i skolan fick ja veta att igår när jag var hemma så missade jag typ 3 saker.. Hur misslyckat är inte det?
 Och i morgon eftersom jag måste på lyftkurs så missar jag provspelningen till tusen gånger starkare. Men kanske lika bra det?

Tills på torsdag så har jag två hemskrivningar i samma ämne som ska vara klara plus ett matteprov som jag bara måste få minst ett VG på, för att annars får jag bara G i slutbetyg.
 
Så nu gäller det att plugga hela natten. För tillfället är klockan endast 00.21 och jag är bara klar med en av två hemskrivningar. I morgon så hinner jag inte med det för då är det plugga till matteprov som gäller + träning. Och nu kom jag även på att på torsdag är det även engelska bokredovisning.. LYCKAT må jag säga!

Jaja, nu är det bara att plugga vidare om det ska bli någon sömn alls!!

Cheers/ Mollan

RSS 2.0